Speciaal voor meer- en hoogbegaafde meiden van 9-14 jaar

C.O.D.E. Your Life – Online Programma

Hoe jouw dochter haar denkvermogen omtovert in een superkracht

Met dit programma leert jouw dochter om haar sterkste wapen – haar hersenen – echt voor haar te laten werken. Met masterclasses van 6 topvrouwen leert zij wie zij is, wat zij belangrijk vindt, wie haar het beste bij haar wensen kunnen helpen en hoe ze met haar idee kan ondernemen.

Jouw dochter ziet in hoe bijzonder ze is en durft dit te delen met de wereld

Staat haar perfectionisme jouw dochter in de weg?

Wil jouw dochter altijd alles perfect doen? Het is natuurlijk niet slecht als je streeft naar kwaliteit! Maar als perfectionisme ervoor zorgt dat je dingen niet afkrijgt, heel langzaam gaat werken of je echt in de weg zit, dan is het een ander verhaal.

In dit programma besteden in de masterclass “Free Your Mind”  aandacht aan hoe jouw dochter om kan gaan met haar perfectionisme en hoe ze leert om perfectionisme haar niet te laten verlammen.

Durft jouw dochter alleen thuis zichzelf te zijn?

Echt jezelf kunnen zijn is eigenlijk wat iedereen wil. Hiervoor is het belangrijk om te weten wie je bent, welke gedachten die jij hebt over anderen van invloed zijn op je relatie met anderen. Wat heeft jouw dochter nodig om ook buiten huis zich op haar gemak te komen en zichzelf te kunnen zijn? Daar gaan we in verschillende masterclasses mee aan de slag.

Jouw dochter gaat groeien met C.O.D.E. Your Life 

C.O.D.E. staat voor Create Observe Discover Enjoy. Het is een methode die ik gebruik om bijna alles aan te pakken in mijn leven.

Je begint met Creëren, een tekening, een computerprogramma, gedrag of een gedachte. Vaak is dit een kopie, bewust of onbewust.

Daarna Observeer je wat er nu is, werkt het voor je? Vind je het (nog) mooi? Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen van wat je nu doet of hebt gemaakt?

Daarna gaat je ondekken: Discover – wat gebeurt er als je iets een klein beetje verandert? Werkt het beter/ is het mooier? Je past je tekening of gedrag steeds een beetje aan totdat het is wat jij wilt.

Enjoy staat achteraan, maar is eigenlijk de graadmeter die je tijdens het hele proces gebruikt. Heb ik er plezier in? Maakt dit me blij? Gaat dit me blij maken als het me lukt? Daardoor weet je dat je op het goede pad zit.

Ken jezelf

Wie ben ìk en wat wil ìk. Vragen die jouw dochter bezig houden. Met een leuk spel leert zij zichzelf beter kennen, waardoor zij met zelfvertrouwen keuzes kan maken.

Free Your Mind

Leer omgaan met perfectionisme, bang zijn om fouten te maken of uitdagingen aan te gaan. Hoe jouw dochter zichzelf kan betrappen op gedachten die haar in de weg zitten en ze kan vervangen door gedachten die haar helpen.

Netwerken

In deze masterclass gaan we leren netwerken. We brengen in kaart wie je kent en hoe je elkaar kan helpen. Door deze masterclass leert jouw dochter wat de kracht van netwerken en hulp vragen is. Hulp vragen vinden veel mensen lastig en dat is jammer. Hoe eerder je het leert, des te meer profijt je ervan hebt in je leven!

Vision Board

Een vision board helpt jouw dochter ontdekken wat haar diepste verlangens zijn. Door haar vooral te laten leiden door haar gevoel in plaats van haar verstand. Tijdens de masterclass wordt veel aandacht besteed aan de kleuren die jouw dochter op haar vision board gebruikt, omdat die haar veel leren over waar ze behoefte aan heeft en wat ze belangrijk vindt.

Blooming Bizkidz

Hoe tovert jouw dochter haar ideeën en creativiteit om in een product of dienst? Wat heeft ze nodig om te kunnen starten met ondernemen? Na deze masterclass weet jouw dochter hoe ze haar eigen talent kan gebruiken om een zakcentje te verdienen.

Website maken

We maken een salespagina voor het product of de dienst die jouw dochter bedacht heeft. Op die manier kan zij haar idee delen met de wereld.

Ik ben Esther

De oprichter van Programmeer Met Esther en bedenker van C.O.D.E. Your Life

Als kind liep ik altijd al tegen de grenzen aan van wat op school werd aangeboden. Hoewel ik het prima naar mijn zin had, vond ik de basisschool heel saai. 

In 2018 startte ik met een traject Persoonlijke Ontwikkeling bij 365 Dagen Succesvol. Voor het eerst in mijn leven stond ik stil bij vragen als:
– Wie ben ìk?
– Wat vind ìk belangrijk?
– Hoe wil ìk mijn tijd besteden? Met wie wil ik die doorbrengen en waar wil ik een bijdrage aan leveren?

Later dat jaar ontdekte ik ook het ondernemerschap. Deze twee skills leerden me dat ik niet alleen computers kon programmeren, iets waar ik al rond mijn 8e – 9e jaar mee begonnen ben, maar ook mijn leven. Dat ik mijn leven kan vormgeven op een manier die past bij wie ik ben. Dat ik zelf kan bepalen hoe ik omga met de dingen die in mijn leven gebeuren, waar ik geen invloed op heb.

Ik houd ervan om zaadjes te planten, om mensen en kinderen ideeën mee te geven. Ze hoeven er niet meteen iets mee te doen. Soms is het meteen nuttig, soms op een later moment en soms omdat ze het aan iemand anders vertellen voor wie het wel aanslaat.

Ik kan niet wachten om jouw dochter te laten inzien hoe bijzonder ze is. 

Deze topvrouwen staan klaar om jouw dochter te leren haar brein optimaal in te zetten voor een gelukkig leven

Yvonne Lammertink

Hallo, ik ben Yvonne en ik zie het als mijn missie om je te helpen veerkrachtig te zijn en te blijven. Dit betekent voor mij kansen zien bij tegenslag en deze zoveel mogelijk benutten. Tegenslag geeft ook ruimte voor nieuwe dingen en ontwikkeling. Wanneer de wereld perfect zou zijn, zouden we deze kansen missen en dat zou ik jammer vinden.

Jeannette Akse

Hi Ik ben Jeannette en mijn missie is “Free Your Mind”. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen begeleiden om in te zien welke van hun gedachten ze in de weg staan om te bereiken wat ze willen. Vrij om te doen wat jij wil, te zijn wie jij wil zijn en te gaan voor waar jij naar verlangt. Aan het stuur in je eigen leven. Dit gaat over persoonlijk geluk en innerlijk leiderschap.

Marijke Krabbenbos

Hallo, ik ben Marijke en heb het bedrijf Business & Bites opgericht toen ik merkte dat vrouwen vaak anders ondernemen dan mannen en zich daardoor vaak niet thuis voelden op normale netwerkbijeenkomsten. Inmiddels heb ik een netwerk opgebouwd van meer dan 3000 vrouwlijke ondernemers, die op meer dan 25 plaatsen in het land bijeenkomen om te netwerken op een manier die bij hen past.

Anne-Lies Smal

Hoi, ik ben Anne-Lies en ik ben gefacineerd door kleur. Met mijn bewezen methode van kleurpsychologie help ik vrouwen een brug te slaan tussen hun verstand en hun gevoel. Ook schreef ik het DIY-boek “Kleuren van Geluk”, waarin ik de magie van kleur met je deel en jij jezelf beter leert kennen.

Asmaa Darkaoui

Hi, ik ben Asmaa van iBloom Coaching. Ik vind het geweldig om op een leuke,  reatieve manier met de jeugd aan de slag te gaan zodat ze hun eigen IK helder krijgen en hier ook supertrots op zijn. Dat doe ik door te richten op alle waardevolle schatten die je al in je hebt zitten, zoals je talenten,
kennis, vaardigheden en interesses. Vanuit je eigen IK kun je krachtig verder bloeien en nieuwe dingen leren, verder ontwikkelen en versterken.

5 maanden 

Start september 2021

Een kickoff om elkaar te leren kennen en buddies te vormen

6 online masterclasses van topvrouwen die van haar denkvermogen een superkracht maken.

Werkbladen of -boeken om de masterclasses optimaal voor te bereiden

Een WhatsAppgroep waarin jouw dochter hulp kan vragen, resultaten kan delen en sucessen kan vieren

Een jaar toegang tot de online leeromgeving waarin je de masterclasses kunt terugkijken.

6 maanden een plek om haar webpagina neer te zetten.

IMAGINE

BELIEVE

ACHIEVE

with all your

with all your

with all your

mind

heart

might

|

De data en tijden van de workshops volgen.
De workshops zullen plaatsvinden in het weekend
en duren 1,5-2 uur per keer.

Eenmalige investering: 349 euro

 

Deze pilot is er plek voor maximaal 20 meiden.